Skip to content

Ett samarbete med Ljungbloms elektriska

 

 

 

 

Uppmuntra era hyresgäster eller personal att köra eldrivet.
Vi hjälper er hela vägen med
laddstationer för elbilarna.

 

Med våra omfattande helhetskoncept ser vi till att ni får en laddningsanläggning som passar för just ert behov och vi hjälper er dessutom förvaltningen och smarta betalningslösningar
så ni kan fortsätta fokusera på det ni gör bäst.

Ladda på företaget laddstation laddbox elbil laddstolpe
prod_Stilo_black_399x270px-1

Tre koncept för att möta ert behov

Vi har utvecklat tre olika koncept för att möta era specifika behov. Vi ser till att ni får en optimal laddningsanläggning för era förutsättningar, frågan är hur mycket när det kommer till förvaltningen ni vill ta hand om själv, vilket är det som skiljer våra olika koncept.

Ladda Lätt – Vi hjälper er med allt från planering till installation och driftsättning. Ni tar själva hand om administrationen för laddningsanläggningen och hanterar förbrukningsvärden, övervakning, uppdateringar etc.

Ladda Enkelt – innebär framtidens hantering av laddstationer för den som önskar erbjuda laddning för elbilar. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift och förvaltar anläggningen för er. En helt bekymmersfri hantering för er som gör att ni kan lägga er tid på er kärnverksamhet. 

Ladda Fritt – Ett koncept anpassat för mer publika laddstationer där vi bekostar anläggandet av laddstationerna och äger samt förvaltar anläggningen. Ni får betalt för den förbrukade strömmen och vi tar betalt för laddningen av användarna. Ett sätt för er att få tillgång till alla fördelar som en laddningsanläggning medför utan att ni behöver göra mer än att upplåta parkeringsplatser för vårt nyttjande. 

 

Kontakta oss

kontakt@evsolution.se
010 150-20 01

Ingå i ett större nätverk

Med vår operatörstjänst ingår er anläggning i ett nätverk där över 90% av samhällets laddstationer finns samlade. Just era offentliga laddstationer får en plats på kartan, vilket skapar ökad användning och ökade intäkter.

Vi ger er en flexibilitet utöver andra system där användarna via appen ”NextCharge” kan göra enkla betalningar med valbara betalmedel så som betalkort, paypal, google-pay eller fakturering.

Med en kartöversikt över laddstationerna kan användaren enkelt välja station, få navigering och även boka laddstationen för att säkerställa så ingen annan använder stationen när det är dags att ladda.

Laddstationer för fastighetsägare

Var trygg med vår helhetslösning

Driver ni ett företag och vill kunna erbjuda er personal att ladda sina elfordon på jobbet? Är ni fastighetsägare eller fastighetsförvaltare och vill anlägga en laddstation på er fastighet eller åt er kund? Vi analyserar behoven och hjälper er hela vägen från planering, projektering, byggledning till färdig installation och förvaltning av anläggningen. Vi ser till att ni får rätt utrustning och ett smart betalsystem som även kan integreras i ert eventuella befintliga system.

 

Vi hjälper er även att planera er nya elbilspool!

Det är mycket att tänka på när nya elbilar skall köpas in så att de passar till den vardagen de skall användas i. Vi hjälper er att ta fram rätt förslag på elbilar att köpa in som passar med det tänkta rörelsemönstret och utnyttjandegraden. Därtill ser vi till att föreslå rätt laddstationer som passar till era nya bilar.
Låt oss hjälpa er hela vägen.

 

Tips till ert företag som erbjuder förmånsbilar

Erbjud laddbox med installation i hemmet till era anställda – skattefritt

  • Ett företag kan bekosta hela kostnaden av installationen och utrustningen utan någon höjning av förmånsvärdet.
  • Utrustningen kan sitta kvar efter att bilen återlämnats utan att någon skatt påförs.

Kontakta EV Solution

kontakt@evsolution.se
010-150 20 01

Oväntade inkomster

Utnyttja alla fördelar med att äga en laddanläggning. Om ni vill ser vi till att era nya laddstationer blir offentligt registrerad på laddinfra.se och uppladdning.nu. Genom att erbjuda er anläggning offentligt kan ni locka fler nyttjare till era laddstationer och få inkomster genom nytt kundsegment.

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns alltid tillhands.
Vardagar kl 08-17.
Lördag & söndag kl 12-16.

Telefon: (+46) 010-150 20 01
Mail: kontakt@evsolution.se

Alltid garanti

Vi gör dig trygg med vår installation och våra produkter och ger dig alltid två års garanti på både arbete och material.

Serviceavtal

Vi finns för er. Efter färdig installation erbjuder vi er att teckna vårt serviceavtal. Ett enkelt avtal där vi 1 ggr/år kommer och tittar över anläggningen, smörjer lås på laddstolparna etc.

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns alltid tillhands.
Vardagar kl 08-17.
Lördag & söndag kl 12-16.

Telefon: (+46) 010-150 20 01
Mail: kontakt@evsolution.se

Alltid garanti

Vi gör dig trygg med vår installation och våra produkter och ger dig alltid två års garanti på både arbete och material.

Serviceavtal

Vi finns för er. Efter färdig installation erbjuder vi er att teckna vårt serviceavtal. Ett enkelt avtal där vi 1 ggr/år kommer och tittar över anläggningen, smörjer lås på laddstolparna etc.

 

LADDUTRUSTNING TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er förening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.