Skip to content

Leasing av laddboxar

 

Leasing laddboxar Nexblue-Edge-laddbox-show-EV-Solution-laddgrossisten-elgrossist-ladda-elbilen-laddstation.j

Leasing av laddboxar ger er som företag, hyresvärd eller förening ett bekymmersfritt ägande av laddboxar. Behöver ni en laddningsanläggning på ert företag, i er bostadsrätt eller samfällighetsförening?

Leasing av laddboxar är ett perfekt alternativ för dem som vill slippa ägandet, hanteringen och administrationen av laddboxar. Många av våra kunder är företag och föreningar som vill förse sina anställda eller sina medlemmar med möjligheten att ladda sina elbilar. Med leasingalternativet slipper man tillsätta resurser för hanteringen av systemet, man slipper ägandet med allt vad det innebär och man slipper ta hand om supportfrågor. Allt det löser vi och allt man som beställare behöver göra är att betala en en månadskostnad för varje ladduttag. Lås inte upp era egna resurser som gör andra saker bättre utan låt oss ta hand om er laddningsanläggning till elbilarna. 

Ofta tillsätter företag och föreningar flera resurser för att till en början utreda vilken typ av produkt man vill ha, vilken som är bäst på marknaden och vilken som passar behoven bäst. Med leasing behöver ni inte tänka på detta. Ni leasar en funktion, att era anställda eller medlemmar ska kunna ladda sina elbilar utan krångel. Detta får ni med ett leasingalternativ och ni behöver inte tänka på något mer. Ni behöver inte ens bry er om vilken laddbox som sitter på plats eftersom ni leasar en funktion.

Vi vet hur många olika beslut som måste tas och hur mycket man måste ta hänsyn till vid etablering av laddstationer eller laddboxar. Vilken typ av uttag ska finnas? Ska det finnas individuell mätning av elförbrukningen? Ska ladduttagen vara uppkopplade?

Vi analyserar era behov och tar fram det bästa leasingalternativet för just för er. Vi sköter all planering, projektering, installation och drift. I vår leasing ingår även förvaltning så som support, hantering av användare, övervakning av system etc. Vi löser allt till färdig anläggning i drift, allt för att göra det så enkelt för er som möjligt. 

Planera laddningsanläggningen smart

Vårt mål är att göra det lätt att välja elbil och vi behovsanpassar alla laddanläggningar efter kundens situation.

I en bostadsrättsförening eller samfällighet så gäller det att planera laddutrustningen smart, smart för framtiden. Det behövs en anläggning som går att utöka när antalet elbilar i föreningen ökar och som minimerar det administrativa arbetet för så väl styrelsen som medlemmarna. Nedan kan ni läsa om några tips som vi bland annat tittar på när vi planerar den bästa anläggningen för just er.

 

  • Börja enkelt och väx när behovet ökar

    Det är troligtvis i början endast några av medlemmarna i er förening som äger elbilar och har behov av laddning. Vi ser till att installera en anläggning efter era behov med möjligheten att enkelt utöka när behoven ökar.

 

  • Ett smart system

    Vi ser till att ni får en smart laddningsanläggning så det passar till just er fastighets elnät. Genom en lastfördelare behöver ni inte lägga stora kostnader på att uppgradera ert el-abonnemang utan den ser till att utnyttja den effekt som redan finns i ert elnät maximalt. Man kan enkelt säga att den skickar strömmen dit den behövs mest. Tillsammans med en effektvakt säkerställs att inte huvudsäkringen löser ut om strömuttaget skulle bli för stort.

 

  • Installationsplatsens förutsättningar

    Det ser i princip alltid olika ut på olika installationsplatser. På vissa blir det installation på vägg i garage och på andra platser blir det installation på befintliga stolpar utomhus eller ibland får man även anlägga fundament och dra ny infrastruktur. 

 

Leasing av laddboxar – Hjälper er som samfällighetsförening att kunna erbjuda laddningsmöjligheter till era medlemmar

Ofta gör anläggningsbeslutet det svårt för samfällighetsföreningar att investera i och äga laddboxar eller laddstationer. Ett leasingalternativ löser detta problemet för er. I och med en leasingmodell ingår inte samfällighetsföreningen i något ägande av laddboxar och är då i samma mån inte styrda av anläggningsbeslutet. Ett anläggningsbeslut är kostsamt och tidskrävnade att ändra och kan man undvika det finns mycket pengar och många timmar att spara. Leasing ger er möjligheten till detta. 

 

Behöver ni laddstationer?

Fyll i uppgifterna så kontatar vi dig inom kort

Behöver ni laddstationer?

Fyll i uppgifterna så kontatar vi dig inom kort

 

 

Leasing av laddboxar

Ett bekymmersfritt val. 
Ni upplåter plats – Vi ger er laddplatser

Upplägget för leasing är enkelt och och lättförståeligt.

I varje installation finns det en del av anläggningen som blir en fast installation i fastigheten, den så kallade infrastrukturen. Denna den innefattar t ex installationsarbete i befintlig elcentral och framdragning av strömkabel till platsen där laddboxarna ska sitta. Material och arbete för denna delen ingår i en startkostnad som är en engångskostnad som beställaren betalar när en anläggning driftsätts och leasingperioden påbörjas. 

Därefter betalar man sedan som beställare endast en månadsavgift per ladduttag. 

Leasingalternativet blir också en billigare lösning än vanligt för slutanvändaren av laddboxarna. Det är detta som gör att leasingalternativet över en längre period faktiskt till och med blir billigare totalt sett än ett traditionellt köp med en traditionell förvaltnings/betalningslösning till systemet. Användarna vid en leasingmodell betalar endast 3,5kr per laddningssession + elförbrukningen och betalar vid en traditionell lösning ca 23kr per laddningssession. Vid ett traditionellt köp är även kostnaden som beställaren behöver betala för att få en betaltjänst eller förvaltningstjänst ca 15kr dyrare per månad per laddbox. 

 

En partner – En kontakt

Med oss som er leverantör och laddboxpartner har ni en att kontakta och en relation. Vi är en helhetsleverantör som finns för att underlätta för er och göra det enkelt för er att ta steget till att erbjuda laddningsmöjligheter till era anställda eller till era medlemmar och därmed bidra till en grönare värld. För oss är det självklart att man alltid ska göra det man är bäst på. Därför vill vi att ni ska kunna fokusera på det ni gör bäst, oavsett om det är att förvalta bostäder, utveckla er primära affärsverksamhet eller ta hand om era medlemmar som tex styrelse i en bostadsrättsförening så kan ni överlåta laddningsanläggningen till oss och låta oss göra det som vi gör bäst. 

Leasing av laddboxar Nexblue Edge laddbox installation show EV-Solution laddgrossisten elgrossist ladda elbilen laddstation

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns alltid tillhands.
Vardagar kl 08-17.
Lördag & söndag kl 12-16.

Chatten är öppen mellan 07-00. 

Telefon: (+46) 010-150 20 01
Mail: kontakt@evsolution.se

Alltid garanti

Vi gör dig trygg med vår installation och våra produkter och du får en funktion istället för en specifik anläggning. För oss är målet att er laddningsanläggning ska fungera och garantin löper alltid lika långt som leasingperioden.

Serviceavtal

Service och förvaltning ingår alltid i våra leasingerbjudanden. Leasing ska vara ett bekymmersfritt ägande av laddboxar och därför ska ni som beställare inte behöva tänka på annat än att betala månadsavgiften för leasingen.

Allt annat löser vi. 

Kundtjänst

Vår kundtjänst finns alltid tillhands.
Vardagar kl 08-17.
Lördag & söndag kl 12-16.

Chatten är öppen mellan 07-00. 

Telefon: (+46) 010-150 20 01
Mail: kontakt@evsolution.se

Alltid garanti

Vi gör dig trygg med vår installation och våra produkter och du får en funktion istället för en specifik anläggning. För oss är målet att er laddningsanläggning ska fungera och garantin löper alltid lika långt som leasingperioden.

Serviceavtal

Service och förvaltning ingår alltid i våra leasingerbjudanden. Leasing ska vara ett bekymmersfritt ägande av laddboxar och därför ska ni som beställare inte behöva tänka på annat än att betala månadsavgiften för leasingen.

Allt annat löser vi. 

 

 

LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddboxar, laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda elbilen hemma, på företaget eller i er förening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.

Vill ni bli återförsäljare av vårt sortiment och kunna erbjuda leasing till era kunder? Vänligen gå till www.laddgrossisten.se