Skip to content
Zaptec laddboxar logo laddbox charging station Zaptec Pro Zaptec Go

Zaptec laddboxar – högkvalitativa elbilsladdare

för dig som vill ha en kraftfull och effektiv laddningsanläggning för att ladda din elbil med hemma på företaget eller i er bostadsrättsförening.

 

Nedan finner ni Zaptec laddboxar inkl installation med skatteavdrag

Nedan finner ni Zaptec laddboxar tillsammans med diverse tillbehör

 

ZAPTEC LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Zaptec laddboxar och laddstationer ger er en diskret och kraftfull laddningslösning till er elbil. Zaptec är en laddbox som är utformad att minimera avtrycket på väggen där den monteras på men som trots sin storlek har en hög kapacitet med möjlighet till en laddeffekt på 22kW. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Accelev Smappee Charge Amps Easee Zappi Garo Zaptec och Wallbox.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.

Är du elektriker eller solcellsbolag? Gå till Laddgrossisten.se och skapa ett konto för att bli återförsäljare och ta del av återförsäljarpriser. Sveriges enda specialiserade elgrossist på laddstationer och laddkablar med störst sortiment i Norden.