Skip to content

Charge Amps laddboxar Halo Aura laddstation laddbox

Charge Amps laddboxar för snygg och funktionell laddning av din elbil

Charge Amps laddboxar är smarta svensktillverkade laddlösningar för elfordon med svensk innovation och hållbar design, testade för vårt svenska klimat. 

 

Charge Amps laddboxar till bostadsrättsföreningar, företag eller villaägare

Hos EV Solution hittar du Charge Amps laddboxar och laddstationer till ebilar för alla ändamål. Charge Amps laddboxar till bostadsrättsföreningar, företag eller villaägare. Charge Amps laddboxar med högsta kvalitet är beprövade laddningslösningar och går att anpassa till en lämplig lösning oavsett behov. Charge Amps är en av Sveriges inhemska laddboxtillverkare som står för beprövade elbilsladdare som håller för det svenska klimatet. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Charge Amps Easee Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Nedan finner ni Charge Amps laddstationer inkl installation med skatteavdrag

 

 

Nedan finner ni Charge Amps laddboxar och diverse tillbehör

Charge Amps – smarta laddlösningar för elfordon

Charge Amps tillverkar smarta laddlösningar för elfordon genom svensk innovation och hållbar design.

Från sin tidiga start 2012 designade Charge Amps sina laddboxar för att klara den framtid vi nu befinner oss i. Teknik på insidan som inte stannade vid vad som räckte då utan gav det som behövdes framöver. Val av material för att ge marknadsledande hållbarhet och fuktskydd. Estetisk och funktionell form härledd från ett unikt designsamarbete med Koenigseggs chefsdesigner. Charge Amps tillhandahåller innovativ svensk elbilsladdning designad för de tuffa nordiska förhållandena och klarar av att möta stränga krav på molntjänster med mjukvarukontroll.

 

 

Charge Amps laddboxar laddstationer elgrossist elbilsladdare EV Solution laddgrossisten laddstolpe

Smartare

Charge Amps har sin egen marknadsledande programvara, unikt anpassad efter kundens krav. Deras utvecklingsavdelning arbetar parallellt med kundtjänstchefer, vilket gör dem smidiga och alltid lite bättre, även på små detaljer. Utvecklingstakten är hög och de uppdaterar kontinuerligt användarupplevelsen för både bostadsrättskassörer med ansvar för elförbrukning och ägare av nya elbilar. Charge Amps utvecklar även profilerade lösningar för stora internationella företag.

Charge Amps wallbox laddboxar laddstationer elgrossist elbilsladdare EV Solution laddgrossisten laddstolpe

Snällare

Charge Amps har stort fokus på hållbarhet och på kunden i alla led. Deras tekniska utveckling sker i Solna, Stockholm och produktionsanläggningen ligger en timme därifrån. Svensk innovation och produktion undviker långa transportvägar. Supporttjänster i ständig kontakt med utvecklingsavdelningen, vilket resulterar i användarvänlighet i allt från en vintermjuk gummiblandning för laddkablar till oöverträffad hållbarhet i återvunnet aluminium till laddboxarna och fjärruppdateringsmolntjänsten.

Charge Amps wallbox Halo Aura laddboxar laddstationer elgrossist elbilsladdare EV Solution laddgrossisten laddstolpe

Tuffare

Charge Amps produkter är byggda för det hårda nordiska klimatet utan kompromisser. Du kan alltid vara säker på att Charge Amps laddboxar har den högsta nivån av fuktsäker IP-klassificering och är tillverkade av material som testats i både extrem kyla och extrem värme för att klara alla klimat. Där andra använder plast använder Charge Amps återvunnet aluminium.

Charge Amps laddboxar för säker och snabb laddning

Med en Charge Amps laddboxar laddar ni elbilarna säkert och ni får en mycket snabbare laddning. Charge Amps laddbox ger er bekvämlighet och komfort och Charge Amps laddbox ger er helt enkelt en enkel laddning av era elbilar. Med en Charge Amps laddbox kan man ställa schema för laddningen så att man kan ladda på de billigare tiderna. Ge era bilar de laddboxar de behöver och investera i framtiden. Med en Charge Amps laddbox i er bostadsrättsförening eller på ert företag utvecklar ni för framtiden och miljön. Ni uppmuntrar till det fossilfria och ger fler chansen att skaffa elbilar. Med Charge Amps laddboxar till era personalbilar som företag kan ni även minska bränslekostnaderna avsevärt genom att köra eldrivet. En Charge Amps laddbox ger er även möjligheten att logga olika användare och ta betalt för elförbrukningen. Charge Amps laddbox tillsammans med en identifikationstagg håller ordning på användarnas olika elförbrukning så att ni enkelt kan utläsa debiteringsunderlag till användarna.

Hjälp med administrationen av Charge Amps laddboxarna

Behöver ni hjälp med administrationen av laddboxarna kan ni alltid teckna EV Solutions förvaltningstjänst där vi hjälper er med hanteringen av laddboxarna och sköter systemet åt er. Slipp lägga onödig tid på att administrera laddboxarna och låt oss göra det vi gör bäst, att ta hand om laddboxarna. Vi ser till att era elbilar är fulladdade när ni behöver det. Med en Charge Amps laddbox blir det enkelt att ha elbil och enkelt att ladda elbilen hemma. Med en Charge Amps laddbox laddar du enkelt och bekvämt hemma i din villa.

Charge Amps laddboxar för ditt hem, arbetsplats eller bostadsrättsförening

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddboxar, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt Charge Amps laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen. Charge Amps laddboxar för ditt hem, din arbetsplats eller er bostadsrättsförening.