Skip to content
Zappi V2 laddbox ladda elbilen med solellogo myenergi laddbox laddstation solel

Zappi V2 laddbox

Vår mest populära laddlösning. Här har ni en anläggning som ger er allt. Zappi V2 är full med funktioner så som lastbalansering och solelsoptimering. Har man solceller så kan du med laddboxens olika laddlägen se till att optimera laddningen till egenproducerad el och reducera eller helt undvika att ladda med el från elnätet. Oavsett om du har solceller eller ej så är den ändå en perfekt lösning för ditt hem.

 

 

Zappi V2 inkl. installation med skatteavdrag

Priserna nedan visas efter skatteavdraget för grön teknik

 

 

Nedan finner ni Zappi V2 laddbox samt tillbehör utan installation

 

 

Zappi V2 laddbox – Ladda med den billigaste elen

Zappi V2 laddbox TariffstyrningMed Zappi V2 kan du enkelt styra din laddning till den billigaste elen. Via schemaläggningsfunktionerna ser laddboxen automatiskt till att ladda på de timmar som elen är billigast. Du ställer enkelt in vilken tariff-zon du bor i och din adress. Därefter sköter laddboxen allt automatiskt och du kan vakna upp till en bil som laddats till en billig peng. 

Genom laddboxen unika funktion för solelsoptimering kan du även se till att bara ladda med egenproducerad el och minska eller helt undvika att ladda med dyr el från nätet. 

 

App Myenergi EV Solution laddbox laddstationZappi V2 – Bästa vännen för din elbil och ditt hem

För Zappi V2 är det självklart med lastbalansering mot huvudsäkringen. Zappi V2 är den enda laddboxen där lastbalansering ingår och där dessa komponenter medföljer utan extra kostnad. Helt enkelt en komplett laddlösning från början till slut.

Lastbalanseringen ser till att laddboxens laddeffekt till bilen automatiskt regleras eller till och med stängs av beroende på hur stor den övriga elförbrukningen är. Laddboxen reglerar steglöst ner effekten tills dess att det inte finns mer än 6A att tillgå för att ladda bilen. Därefter kan elbilar inte ta emot lägre ström och laddningen stängs av i väntan på att förbrukande komponenter stängs av då laddningen fortsätter. 

 

 

 

Zappi V2 laddboxar – kraftfull laddningsanläggning

LADDBOXAR LADDSTATIONER OCH LADDKABLAR TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Zappi V2 laddboxar ger er en kvalitativ och kraftfull laddningsanläggning till er elbil. Med Zappi V2 kan ni ladda med solel direkt från dina solceller till elbilen och minska elförbrukningen från nätet. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Zappi Charge Amps Easee Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.