Skip to content

 

Solceller – investering för både dig själv och miljön 

Skaffa solceller och värm upp din villa gratis och ladda bilen med solel

 

Många av våra kunder söker sig efter det fossilfria och vill så långt det är möjligt verka för en mer hållbar värld. Med en solcellsanläggning på ditt villatak eller på er fastighet kan du göra skillnad genom att värma upp huset med egenproducerad miljövänlig solel och ladda bilen med din egenproducerade  gröna el. 

 

 

 

 

Ta steget till solceller

med en trygg leverantör som hjälper er genom hela processen

 

25 års effektgaranti

För din trygghet så erbjuder vi en komplett installation av dina solceller och endast produkter med lång garanti.

 

 

4,2 av 5 i kundnöjdhet
Vi är stolta över att kunna erbjuda hög kvalitet på våra tjänster och vår support, vilket har gett oss goda omdömen.

 

Helhetslösningar

Vi tar ansvar för hela processen och sköter allt från planering till installation och drift. Genom våra tjänster kan vi erbjuda dig allt från solceller till batterier och laddbox till din elbil som är anpassad för solelsoptimering

 

Solceller för dig och din plånbok

Med solceller på ditt tak skapar du fördelar både för din plånbok och för miljön. Med egenproducerad solel kan du göra dig mindre beroende av att köpa dyr nätel och kan även tillsammans en batterilagring se till att aldrig behöva köpa el från nätet när den är som allra dyrast och du kan se till att kapa effekttoppar som kan göra att nätavgifterna ökar. Solceller tillsammans med batterilagring är det perfekta sättet att minska beroendet av att köpa den dyra nätel som vi ser ökar i pris hela tiden med dagens utveckling. Bli mer självförsörjande och producera din egen solel med solceller på ditt tak.

Fördel med solceller och batterilagring

En stor fördel med solceller och batterilagring är även att du kan se till att ladda din bil med gratisel. Med en solelanläggning kan du med vår smarta laddbox Zappi V2 optimera laddningen till att maximalt utnyttja solel. Tänk dig vilken härlig känsla att ladda din bil med din egenproducerade solel. 

Kombinera solceller och laddbox, även batteri om ni önskar

Det finns flera fördelar med att kombinera en installation av laddbox och solceller, det blir både enklare och billigare. Lägger man även till batterilagring finns alla möjligheter att få ett balanserat system där man näst intill helt kan reducera behovet av att nyttja nätel på de tider den är som dyrast. 

Låt oss hjälpa er med helheten från offert till planering, installation och drift. En bekymmersfri väg till din egen solcellsanläggning.

För mer information och för offert kontakta oss.

 

Solceller elbil solel egenproducerad el solenergi

Skatteavdrag för grön teknik

Som privatperson har du möjlighet att få det gröna avdraget som ger dig 15% avdrag på totalkostnaden av solcellsinstallationen. 

Det ingår i vårt åtagande att sköta detta så det är inget som du som kund behöver lägga tid eller tänka på mer än att se till att det finns tillräckligt med skattemässigt underlag för att ni ska ha möjlighet att nyttja avdraget. 

 

 

 

 

 

Liten

10 st högeffektiva solpaneler som täcker 22kvm av ditt tak som ger dig ca 225W/m2.

 

Våra färdiga solcellspaket

 

Mellan

25 st högeffektiva solpaneler som täcker ca 60kvm av ditt tak som ger dig ca 225W/m2.

 

 

 

 

Stor

35 st högeffektiva solpaneler som täcker ca 80kvm av ditt tak som ger dig ca 225W/m2.

 

 

 

Rätt laddbox för din solcellsanläggning

Olika laddboxar har olika funktioner. Vi rekommenderar laddboxen Zappi för fullständig integration med en solcellsanläggning, där man t ex kan styra laddningen till att utnyttja maximalt med solel. Läs mer om laddboxen och se vad du behöver för att få en optimal anläggning.