Skip to content
DEFA Power laddbox laddstation laddgrossisten laddstolpe elbil ev-solution

DEFA Power laddbox

DEFA Power laddboxar står för kvalitet och säkerhet. Med denna laddbox får man en bekymmersfri laddning av sin elbil med en god användarvänlighet och smarta funktioner så som t ex styrning av laddning mot elpriser samt lastbalansering. DEFA Power är den senaste av DEFAs laddboxar och ger dig och din elbil det ni behöver för ett smidigt användande. 

 

 

Nedan finner ni DEFA Power laddbox inkl installation med skatteavdrag

 

Nedan finner ni DEFA laddboxar tillsammans med diverse tillbehör utan skatteavdrag för grön teknik

 

Din elbils bästa vän

DEFA Power laddbox – 22kW laddbox med 6 meter fast kabel och display är det smartaste sättet att styra strömmen, så att du kan ladda till lägsta kostnad med maximal effekt.

 

 

Fördelar med laddboxen

 Fem års garanti
Kraftfull prestanda
Kompakt och stilren
Enkel hantering

 

 

Full med funktioner

Möjlighet att ställa in laddningen när priserna är låga, baserat på dagliga priser från Nord Pool. Du kan också undvika extra avgifter under högbelastningstider. Kan användas med alla energibolag och alla bilar.

 

DEFA Power laddbox laddgrossisten elgrossist evsolution Front-Charging-Ready

 

DEFA Power laddbox är laddstationen för dig som vill ha full kontroll över elförbrukningen – så att du kan ladda din bil med maximal effekt till lägsta möjliga pris. DEFA Power är sofistikerad, intuitiv och enkel att använda. Och du får en laddningsupplevelse du tidigare inte hade kunnat drömma om.

 

Fulldynamisk lastbalansering

Med en DEFA Balancer till din DEFA Power mäts hela tidenDEFA Power laddbox laddgrossisten elgrossist app Usage elförbrukningen i ditt hem och tillgänglig kapacitet delegeras till laddningen av bilen. Detta kallas fulldynamisk lastbalansering.

När din elkonsumtion är låg, vilket den ofta är till exempel mitt i natten, finns det mer ström för att ladda bilen än vad det i regel finns under andra tidpunkter. Det gör att det går ännu snabbare att ladda bilen. Utan att behöva öka kapaciteten i ditt hem.

DEFA LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLBEHÖR TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

DEFA Power laddboxar och laddstationer ger er en kvalitativ och stilfull laddningsanläggning till er elbil. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex DEFA Charge Amps Go-e Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

 

 

Användarvänlig:

DEFA_Power_laddbox_laddgrossisten_EVSolution_charging_lady_width_2847_WEBIntuitiv högkvalitativ display med stegvis laddningsupplevelse.

Enkel och effektiv åtkomst:

Åtkomststyrning via QR-kod samt RFID/NFC och SMS

Integrerad laddningskabel:

Robust sex meter lång integrerad laddningskabel gjord för extrema förhållanden ger flexibilitet för daglig användning. Inkluderar ett smart fordonskontaktlock för att skydda kontakten för yttre påverkan.

Defa Power laddbox är det senaste tillskottet av laddboxar från DEFA, moderna och med den senaste tekniken med fokus på en enkel laddboxinstallation.

  • Optimerar den tillgängliga strömmen
  • Hanterar alla ström- och fasbehov på alla europeiska marknader
  • Lämpad för hemmaladdning
  • Passar med lastbalanseraren DEFA Balancer (SKU E281)
  • Ansluts med WiFi, 4/5G eller LAN. Kostnad tillkommer för 4/5G, se DEFA Power Connectivity (EN) under Material för mer info

 

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.
Är ni elektriker och önskar bli återförsäljare av DEFA eller andra produkter i vårt sortiment, vänligen besök www.laddgrossisten.se