Skip to content
Nexblue laddbox EV-Solution laddgrossisten elgrossist ladda elbilen laddstation logga

 

NexBlue laddboxar är kompletta kvalitetsprodukter på högsta nivå. NexBlue Edge är den senaste revolutionerande laddboxen på marknaden med allt i en snygg design. 

 

 

Nedan finner ni NexBlue laddboxar inkl installation med skatteavdrag för grön teknik

 

Nedan finner ni NexBlue laddboxar tillsammans med diverse tillbehör utan skatteavdrag

 

NexBlue – smartaste elbilsladdaren

NexBlue är en smart elbilsladdare som automatiskt anpassar sig till alla elbilar, strömmar och elnät. Laddboxen är packad med teknik och säkerhetsfunktioner, men är väldigt lätt att använda.

 

 

Fördelar med NexBlue ladbox

 3 års garanti
 Kraftfull prestanda
Kompakt och arkitektonisk design
Enkel hantering
Lastbalansering
Elprisstyrning

 

 

Anpassad för krävande förhållanden

Med NexBlue laddbox får du en smart laddare som är anpassad för nordiska förhållanden. Liten. Smart. Full av kraft. Väljer du NexBlue väljer du en laddbox som fördelar strömmen mer effektivt och som utnyttjar den befintliga kapaciteten på bästa möjliga sätt.

 

 

NexBlue Edge laddbox – säkerhet och tillförlitlighet

NexBlue är en elbilsladdare som är utvecklad med kvalitetskomponenter och icke-komprometterade säkerhetsfunktioner, vilket bekräftats av externa testbyråer.Nexblue Edge laddbox Laddgrossisten EV-Solution elbilsladdare laddstation elbil

SÄKERHETEN KOMMER FÖRST

Vi bryr oss om din säkerhet. Våra laddare uppfyller alla säkerhetskrav relaterade till produkt- och installationsstandarder. De gick också igenom rigorösa tester på interna labb och tredjepartstestbyråer innan de överlämnas till dig.

ELEKTRONISKT LÅS

Använd det elektroniska låset med stöldskyddsfunktioner för att ha en fast kabel till laddaren.

”ALLTID ONLINE” OCH LOKALT KONTROLLÄGE

NexBlue Edge erbjuder både wifi och livstidsabonnemang på 4G. Den ger dig också tillförlitlig lokal kontroll och övervakning via Bluetooth.

 

 

Kostnadsbesparing

Energi-/pengarbesparande funktioner (som laddning när energin är billig och ren, DLB och solcellsladdning) kan konfigureras via APP och uppgraderas via uppdateringar via fjärr. Var säker på att du alltid har de bästa funktionerna!

 

AUTOLÄGE

Vi hjälper dig att spara pengar på energi automatiskt. Från och med januari 2024 kommer våra laddare att stödja automatisk laddning när elpriserna är låga.

 

 

En för alla och framtidsinriktad

En produkt med alla integrerade funktioner som uppnås genom banbrytande arkitekturdesign. Med en välutvecklad hårdvara och mjukvara som kan uppgraderas via OTA är du säker på att du har rätt produkt för framtiden!

Nexblue Edge laddbox show EV-Solution laddgrossisten elgrossist ladda elbilen laddstationEN FÖR ALLA

Vår laddare stöder alla elbilstyper, elnät, en- och trefasladdning.

 

ALLTID UPPDATERAD MED NYA FUNKTIONER

OTA-uppdateringar av de senaste funktionerna och fjärrdiagnos, problemfri kundservice med internetuppkopplad.

 

DYNAMISK LASTBALANS STÖDS

Dynamisk lastbalansering kan väljas till och fås via Enegic eller vår interna lastbalanserare (färdig i november 2023).

LASTBALANS OCH FASROTATION VIA LOKAL KOMMUNIKATION

Våra laddare kan kommunicera med varandra lokalt för last & fasbalans utan wifi/4G ansluten (färdig i slutet av 2023).

 

NEXBLUE LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLBEHÖR TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

NexBlue laddboxar och laddstationer ger er en kvalitativ och stilfull laddningsanläggning till er elbil. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex NexBlue DEFA Charge Amps Go-eGemini Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev. Vill du bli återförsäljare av vårt sortiment och våra laddboxar. Vänligen registrera ert konto på laddgrossisten.se.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.