Skip to content
Wallbox laddboxar logo laddbox laddstation Pulsar plus Quasar Commander laddstationer EV Solution Laddgrossisten elbilsladdare

 

Wallbox laddboxar och laddstationer

En diskret och kraftfull laddningsanläggning till er elbil

Som marknadens minsta elbilsladdare ger er Wallbox en laddbox som laddar elbilen säkert och snabbt samt gör ett minimalt avtryck på väggen den monteras på. 

 

Nedan finner ni Wallbox laddboxar inkl installation med skatteavdrag

 

Nedan finner ni Wallbox laddboxar tillsammans med diverse tillbehör

 

WALLBOX LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Wallbox laddboxar och laddstationer ger er en diskret och kraftfull laddningslösning till er elbil. Wallbox är en laddbox som är utformad att minimera avtrycket på väggen där den monteras på men som trots sin storlek har en hög kapacitet med möjlighet till en laddeffekt på 22kW. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Accelev Smappee Charge Amps Easee Zappi Garo Zaptec och Wallbox.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.

Är du elektriker eller solcellsbolag? Gå till Laddgrossisten.se och skapa ett konto för att bli återförsäljare och ta del av återförsäljarpriser. Sveriges enda specialiserade elgrossist på laddstationer och laddkablar med störst sortiment i Norden.