Skip to content
Easee laddbox laddstation Easee Home laddstolpe elbil

Easee laddboxar har från den 14/3 belagts med ett omedelbart försäljningsförbud i Sverige. Det är Elsäkerhetsverket som utfärdat detta förbud som en konsekvens av en genomförd utredning om elsäkerhet av laddboxar.

Det kan låta alarmerande och vi förstår om våra kunder och partners har många frågor och vill veta vad som händer framåt. Det åligger nu Easee att avgöra hur vi som återförsäljare skall hantera situationen. Detta i synnerhet vad avser redan installerade boxar. Innan handlingsplanen är definierad kommer vi som återförsäljare inte agera. Vi kommer givetvis finnas till hands för att svara på kunders oroliga frågor och sprida korrekt information.

Baserat på den fakta som finns gällande Easee kan vi konstatera att man som användare kan känna sig säker och trygg med sitt laddande. Easee uppger att dom inte haft några elsäkerhetsrelaterade incidenter med deras laddboxar. Elsäkerhetsverket konstaterar även i sin rapport att det inte finns någon risk för skada på personer eller ägodelar.

Som återförsäljare av Easee på den Svenska marknaden följer vi myndigheternas beslut och har nu säljstoppat Easee laddboxar. Vad gäller redan sålda och installerade boxar kommer vi avvakta tills ärendet är helt klarlagt och Easee har tagit fram en handlingsplan som vi kan följa.

Under tiden som Easee är säljstoppade vill vi informera alla våra kunder om att vi är en oberoende återförsäljare av laddutrustning och vi kan erbjuda alternativ med likvärdig funktion. Är man som kund osäker på vad man skall välja finns vi alltid till hands för rådgivning.

 

Nedan finner ni Easee Home laddbox inkl installation med skatteavdrag

 

Nedan finner ni Easee laddboxar tillsammans med diverse tillbehör

Easee laddbox – smart elbilsladdare

Easee laddbox är en smart elbilsladdare som automatiskt anpassar sig till alla elbilar, strömmar och elnät. Laddboxen är packad med teknik och säkerhetsfunktioner, men är väldigt lätt att använda.

 

Fördelar med Easee ladbox

 Fem års garanti

 Kraftfull prestanda

Kompakt och stilren

Enkel hantering

 

Anpassad för nordiska förhållanden

Med Easee laddbox får du en smart laddare som är anpassad för nordiska förhållanden. Liten. Smart. Full av kraft. Väljer du Easee väljer du en laddbox som fördelar strömmen mer effektivt och som utnyttjar den befintliga kapaciteten på bästa möjliga sätt.

 

EASEE LADDBOXAR OCH LADDSTATIONER MED TILLBEHÖR TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Easee laddboxar och laddstationer ger er en kvalitativ och stilfull laddningsanläggning till er elbil. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Easee Charge Amps Go-eCHarger Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.