Skip to content

Laddstationer

Alltid fraktfritt!

Störst sortiment av laddstationer

Hos EV Solution hittar du laddstationer till ebilar för alla ändamål. Laddstationer till bostadsrättsföreningar, företag eller villaägare. Laddstationer med högsta kvalitet och beprövade laddningslösningar oavsett behov. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Charge Amps Easee Zappi Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Vi hjälper er hela vägen och våra auktoriserade elektriker sköter installation och drift av er nya laddbox så att ni säkert kan ladda er elbil. Kontakta oss här för personlig hjälp.

Välj kategori eller bilmodell för att se produkterna för just din bil. Snabbt och enkelt!

Produktkategorier

Snabb och säker laddning med våra laddstationer

Upptäck fördelarna med snabb och säker laddning genom våra avancerade laddstationer. Med en dedikerad laddstation blir laddningen av era elbilar inte bara säker utan också betydligt snabbare. Vår laddstation ger er inte bara bekvämlighet och komfort, utan möjliggör även en smidig och enkel laddningsprocess för era elbilar. Genom att integrera avancerade funktioner kan ni enkelt schemalägga laddningen, dra nytta av billigare elpriser vid specifika tider och styra laddningen baserat på timtaxa. En intelligent laddningslösning som passar era behov och ger er total kontroll över laddningsprocessen.

Laddstation som en investering i framtiden

Se er laddstation som en investering i framtiden, både för er och för miljön. Genom att erbjuda laddstationer i er bostadsrättsförening eller på ert företag tar ni ett aktivt steg mot en hållbar framtid och uppmuntrar fler att övergå till eldrivna fordon. För företag innebär investeringen i laddstationer möjligheten att avsevärt minska bränslekostnaderna genom övergång till eldrivna personalbilar. Dessutom ger laddstationen er möjlighet att logga olika användare och ta betalt för elförbrukningen, vilket inte bara underlättar administrationen utan även skapar en kostnadseffektiv och hållbar laddningslösning.

Hjälp med administrationen av laddstationer

Vi förstår att administrationen av laddstationer kan vara tidskrävande. Därför erbjuder vi vår specialiserade EV Solutions förvaltningstjänst, där vi tar hand om hanteringen av laddboxarna och sköter systemet åt er. Genom att outsourca administrationen kan ni frigöra värdefull tid och resurser, och låta oss fokusera på att säkerställa att era elbilar är fulladdade när ni behöver dem. Med denna tjänst blir laddningen av era elbilar ännu enklare och mer bekväm. Vi kan även erbjuda leasing av laddboxar.

Laddstationer för ditt hem eller arbetsplats

Vårt breda sortiment av laddstationer och tillbehör på EV Solution gör det möjligt för er att välja den optimala laddningslösningen för ert hem, arbetsplats eller bostadsrättsförening. Vi guidar er genom hela processen, från planering och installation till drift, för att säkerställa att ni har den bästa laddningsinfrastrukturen som passar era specifika behov och önskemål. Med vår expertis blir det enkelt och säkert att ladda er elbil varhelst ni befinner er. Investera i en EV Solution laddstation och gör er redo för den elektriska framtiden!

Läs mer om vilka mäjligheter du kan få med en laddbox eller laddstolpe hemma.