Skip to content

 

Laddbox i Skåne och Göteborg med omnejd installerat och klart. 

Vi har goda samarbeten med partners över hela Sverige och kan på så vis erbjuda våra tjänster nationellt. Vi är särskilt stolta över våra goda partners som vi vet gör ett bra och effektivt jobb och samtidigt ser till att föra våra värderingar vidare till våra slutkunder, tillit, trygghet och tillgänglighet. Beställer du laddbox i Skåne och Göteborg med omnejd träffar ni vår omtyckta partner JS Elservice när det är dags för installation.

Vi hjälper er hela vägen till en säker laddning av er elbil. 

 

Laddbox i Skåne och Göteborg Zappi Easee ladda elbilen EV_Solution laddkabel charging cable black
Laddbox i Skåne och Göteborg Zappi Easee ladda elbilen EV_Solution laddkabel charging cable black solceller

 

 

 

Laddbox inkl. installation med skatteavdrag. Priserna nedan visas efter skatteavdraget för grön teknik. 

 

 

 

LADDBOXAR LADDSTATIONER OCH LADDKABLAR TILL ELBILAR FÖR BOSTÄDER OCH FÖRETAG

Laddboxar ger er en kvalitativ och kraftfull laddningsanläggning till er elbil. Vi har många bra och kvalitativa laddboxar i sortimentet. Med t ex Zappi V2 kan ni ladda med solel direkt från dina solceller till elbilen och minska elförbrukningen från nätet och med t ex Easee laddbox får ni en snygg och smidig lösning till att ladda er elbil. EV Solution är en av Sveriges största laddboxleverantör och vi har alla populära märken så som t ex Zappi Charge Amps Easee Garo Smappee Zaptec Wallbox och Accelev.

Ladda elbilen med hjälp av oss på EV Solution. Vi har störst sortiment av laddstationer, laddkablar och andra tillbehör för att du ska kunna ladda din elbil tryggt och säkert med rätt laddbox till dina speciella förutsättningar och önskemål. Ladda bilen hemma, på företaget eller i er bostadsrättsförening. Vi hjälper er hela vägen från planering till installation och drift, från minsta till största laddningsanläggningen.